MIKULÁŠSKÉ RADOSTI

16.11.2023
Opět se blíží čas vánoční a s ním i Mikulášské nadělování. Tentokrát ve spolupráci s obcí Petřvald, kdy nám vánoční atmosféru podpoří koncert na Petřvaldském náměstí. Do vánočních melodií se můžete zaposlouchat od 16h.

Až se nabažíte hudby, budete si pak moci v Ruby kafé vyzvednout startovací kartičku a vydáte se označenou trasou směrem k Sokolovně. Trasa není nikterak dlouhá, vhodná bude i pro kočárky. Po cestě narazíte na drobné úkoly, po jejichž splnění si do své kartičky budete moci udělat razítko. Zbytek pak bude k dokončení již v teple v budově Sokolovny.

Tam Vás bude čekat také občerstvení, dílničky pro děti a vrcholem bude pak po 17:30 příchod Mikuláše, kterému všichni společně zazpíváme a pak následná nadílka.

Mikuláš sice bude mít s sebou doprovod, ale chceme, aby si děti večer užily v radosti a pohodě, takže nikdo nikoho nebude strašit a kontakt s čertem, Mikulášem či andělem bude pouze dobrovolný.

Vzhledem k nadílkám potřebujeme vědět, kolik dětí dorazí. Hlaste se prosím tedy předem na email spolekzlutasek@seznam.cz.

Zápisné je 200,- v ceně je balíček. Prosíme úhradu předem na účet, nebo na místě v Sokolovně. Kavárna bude pouze vydávat kartičky a pozornosti pro děti.

Číslo účtu: 2801569335/2010

PŘIHLÁŠENÍ MOŽNÉ DO NEDĚLE 26.11.

Postupně budeme na fb stránce události přidávat další informace k trase a přípravám. Budeme se těšit.

Žluťásek
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky