Klub pro domškoláky

"Vzdělání je to, co nám zůstane, když zapomeneme všechno, co jsme se naučili ve škole." - Karel Čapek

Jedná se o skupinu dětí na individuálním (domácím) vzdělávání, které rády objevují, tvoří, rozvíjí se, hrají si a vzájemně se inspirují. To vše probíhá v respektujícím a pro děti bezpečném prostředí.

Děti jsou venkovní tvorové. Potřebují k životu především pohyb, čerstvý vzduch a volnost.

Nabízíme každoměsíční témata se zapojením psaní, čtení, počtů a angličtiny. Základem je hodnotový vztah k přírodě, ke svému okolí a k sobě samému. Děti získávají nové znalosti a poznávají nejen své okolí, ale také samy sebe, zjišťují, co je baví a naplňuje, v čem jsou dobré nebo by dobré chtěly být, co jsou jejich přednosti, v čem vynikají a jsou odlišné.

Hlavním smyslem je u dětí podpořit jejich přirozenou zvídavost a vnitřní motivaci, která je inspiruje k poznávání nových věcí, získávání vědomostí a zkušeností.

Máme k dispozici vnitřní prostory s vybavenou hernou, kuchyní a záchodem, venkovní prostor pro hraní a další aktivity. Naproti domečku je pak k dispozici veřejné dětské hřiště a obchod.

Cca 200 metrů pěší chůzí se nachází velký travnatý prostor, bobovací kopec, les a řeka a cca 800 metrů pěší chůzí pak fotbalové a dětské hřiště.

Děti jsou v kontaktu také se zvířátky. Máme k dispozici canisterapeutické psy a ovečky.

Momentálně máme skupinu dětí ve věku 6 - 14 let.

Je možné se k nám  kdykoliv přidat od září každé úterý od 9:00 do 15:00 (po domluvě je možné čas příchodu i odchodu upravit).

Cena je 350 Kč/den za dítě + pro zájemce 80 Kč na oběd.

Od října plánujeme provoz 2 dny v týdnu.

Těšíme se na Vás :-)    Ahoj!

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky